söndag 23 augusti 2009

Laphroaig's sommar..

SÅ! Nu äntligen hittar vi både kamera och dator samtidigt så att vi till och med kan få lagt upp lite bilder! Mycket har hänt för fröken Laphroaig i sommar... Operation efter midsommar som ledde till infektioner och massa trista veterinärbesök... Men så snart såret läkt började "simskolan" och nu efter X antal veckor simmar Laphroaig utan problem.. det var väldigt läskigt i början och det kändes säkrast att gå där tassarna knappt blev blöta, allra minst huvudet.. men nu är Laphroaig en riktig liten sjöjungfru!!!
Nytt hus stod också schemat i sommar. Underbart hus med mycket mer parkett att sladda runt på och massa rum att gömma grisöron och ben i! Favoritrummet är helt klart uterummet, eller pensionärskuvösen som husse kallar den! Där är det gott att sola på dagarna! Så för er som har vägarna förbi Stenungsund/Ödsmål är ni hjrtligt välkomna! Här finns gott om space för hundar och två-benta!

Matte har blivit arbetslös så vi utforskar området varje dag med nya stigar och vägar!
Emoyeni's kennel är alldeles runt hörnet så kanske kan vi ta en promenix ihop när Goa valpat klart och kan lämna boet en stund!

Massa massa NosGos från Laphroaig med familj!

PS:
Laphroaig saknar Grace en massa så Matte får ta sig i kragen och ringa Ewa!!!! :O)
Bilden är från vår mysiga dag i våras! När kan/vill ni komma??? :O)

1 kommentar:

Grace sa...

JO men Grace saknar syrran med (och matte och husse skäms men sommaren har varit lite konstig...)
MEN, Grace löper i ca 1 vecka till, sen e hon fit för fight och redo att utforska nya fina hus i Ödsmål!

Anna, har du bytt nummer då du slutat jobba? Har bara ditt jobb-mobil nr... och bara din jobbmail tror jag...? RING mig!

KRAM Eva (o Per och Grace såklart!)